Jump to content

Profizmus minden felszerelés nélkül

2018. 11. 08. 19:00

A magasságot sok ember nem viseli jól, és köztünk olyanok is akadnak, akik rettegnek a magasságtól, eszük ágában sincs felmászni magasabb helyekre. A macskák azonban nem félnek, keresik a magasságot.

A hegymászás és a falmászás kiváló sport és hobbi, de csak azoknak való, akik nem félnek a magasságban. Néhányan éppen a tériszonyukat próbálnak úgy leküzdeni, hogy keresik az ilyenfajta kihívásokat. Amíg az ember számára kötéllel történi kibiztosításra van lehetőség, hogy biztonságosan történjen a mászás, addig a cicák minden eszköz nélkül megteszik.

No, de számukra eleve adott a genetikai biztosítás, vagyis a behúzható, éles körmök, a puha talp, ami hozzásegíti őket ahhoz, hogy a magasságban is biztonságosan tudjanak közlekedni. Emellett testük nagyon hajlékony, rugalmas, a manőverezésben segíti a farkuk is. A magasság az ő közegük. Mi sem példázza jobban, hogy mint ez a videó, amelyben megmutatja az embereknek, hogyan másnak a profik biztosítás nélkül.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=lWLzls2eSv8)