Jump to content

Ingergazdag időszak jöhet a cicák számára

2018. 11. 29. 20:00

Kétségtelenül hatalmas figurák a macskák, akik ugyan akár minden nap meglepetéssel tudnak szolgálni, és a meglepetés nem mindig pozitív értelmű, de sokkal rosszabb lenne az életünk, ha nem lennének.

Szeretjük a cicákat bájos kinézetük, puha szőrük, dorombolásuk miatt, de az is kedvünkre való, hogy hízelegnek és dörgölőznek. Szeretjük őket, mert játékosak. Kevésbé örülünk, ha a játékot a saját használati tárgyainkban is meglelik, és ezzel kellemetlenséget okoznak nekünk.

Fel kell készülnünk, hogy számunkra nehezebb a cicák számára pedig ingergazdagabb időszak következik be akkor, amikor feldíszítjük az otthonainkat és a karácsonyfáinkat.

Egyesek már megvalósították a mennyezetről lefüggő karácsonyfát, amely amacskabiztosnak tűnő kivitelezés, és aki vicces kedvében, az eleve vásárolhat olyan fenyőt, amelyik úgy néz ki, mintha egy macska vett volna kezelésbe.

Összeengedhetjük a macskánkat a karácsonyfával, de valószínűleg a cica fog győzni a díszes fa felett. Akarjuk ezt?

Az biztos, hogy egy macskával az élet sem unalmas, miért gondolnánk, hogy a közös karácsony az lenne?

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=htvCx0FG9Ww, https://www.youtube.com/watch?v=DcSqBnsTxek)