Jump to content

Állatszeretet mániákus módon

2018. 12. 03. 19:00

Sokan szeretnének hasonlítani egy általuk kedvelt személyhez. Amennyiben az adottságok is megegyeznek, úgy könnyebb az átváltozás, de olykor ez nagyobb beavatkozást igényel, és vannak, akik nem tántorodnak meg ettől.

Hallottunk már olyan férfiről és nőről is, aki Barbie és Ken babává szabatták magukat. Ehhez súlyos összegeket mozgattak meg, és ami még durvább, hogy műtéti beavatkozások sorát vállaltak.

Van, aki nem emberhez szeretne hasonlítani, hanem egy állattá. A macskák sokakat megbolondítanak, de van, akiket annyira, hogy macskává szeretnének változni. Ehhez felhasználják a tetoválásokat, műtétek sorát. Átszabatják arcukat és testüket is. A fül hegyesítése, a fogak hegyesre csiszoltatása mellett van, aki az egész testes tetováltatást is vállalja, hogy minél inkább macskaserű legyen. Egy amerikai férfi rajong a tigrisekért, ezért ezeket mind megtette, és még bajszot is beültettetett az arcába.

Ennél sokkal szerényebb megoldást választott az a gazdi, akinek annyira megtetszett cicája pöttyös mintázata, hogy az állat rajzolatát és színét a frizurájában is megvalósítatta. Kétségtelen, hogy a végeredmény nagyon hasonló lett, ami a fodrász szakértelmét öregbítette, azonban egyáltalán nem vetekedhet a frizura az igazi cica bundájával.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)