Jump to content

Feladta a macskát

2018. 12. 20. 08:00

A gazdik figyelmét minden évben felhívják a téli állattartás szabályaira, ám úgy tűnik, hogy nemcsak erre kell figyelni.

Nem is a nagy hidegre kell ügyelni, mint ahogy nem is a nemsoká várható petárdázás, tűzijáték veszélyeivel kell számolni. Már a csomagolás is veszélyes lehet.

Az Új-Skóciában élő nő biztosan tanult saját esetéből. Az történt, hogy fiatal cicája eltűnt. Mint a legtöbb gazdi, kereste a házban, a közelben, mindenhol. Eszébe sem jutott az a megoldás, hogy a napokkal ezelőtt postára adott dobozban lapul kedvence.

Az történt, hogy egy csomagot állított össze, és amikor egy kicsit magára hagyta a macskáját és a dobozt, az állat bemászott a dobozba a gazdi tudta nélkül. Így került postára a macska, és hollétéről se a nő, se a postások nem tudtak. Közel 2500 km-t tett meg macskástól a doboz, mire a csomagküldő cég egyik dolgozója meghallotta a macska hangját a dobozban. Az állat kiszabadítása után a dolgozó első dolga az volt, hogy értesítse a csomag feladóját.

Hogy mennyire meg lehetett lepődve a gazdi, azt csak elképzelni tudjuk, ugyanis ő arra az eshetőségre egyáltalán nem gondolt, hogy saját maga adta postára szegény állatot.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)