Jump to content

Külön lakás a macskáknak

2019. 01. 16. 08:00

Sokan kezeljük úgy az otthonunkban élő állatokat, mint családtagot és ehhez méltóan megteszünk mindent azért, hogy a lehető legjobban érezzék magunkat velünk.

Egy amerikai apuka azonban a kelleténél is többet költ lánya macskáira. Na persze az állattartás is lehet olyan, hogy milliókat költünk mindenre. Már, akinek van annyi. Ezek szerint az amerikai család megteheti, hogy a lány cicáinak külön házat béreljen.

A lány egy iskolában tanul, és abban a városban is van az albérlete. Csakhogy a lakás házirendjében ki van kötve, hogy állatokat nem tarthat a bérlő.

Nem tudni, hogy a lakás bérlésekor nem tudtak erről a kikötésről, vagy pedig mindenáron helyben szerettek volna a lány számára lakást találni, de így nem maradhattak gazdáival a cicák. Mivel a lány nem viselte volna jól cicái hiányát, és a macskáknak sem lett volna így jó, az apuka egy alternatív megoldást eszelt ki. A szomszédos városban bérelt ki a macskák részére egy stúdiólakást.

Ha nincsenek mindig gazdijukkal a cicák, még így közelebb vannak, mintha otthon maradtak volna. Ez ám a megoldás. Külön házuk van a cicáknak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)