Jump to content

Micsoda tettestársak!

2019. 08. 31. 19:00

A kutyákat nemcsak a cirkuszban vagy az agility pályákon láthatjuk, hogy milyen trükkökre képesek, hanem a gazdi tudatos nevelése, a kutyaiskolai oktatás is segíthet abban, hogy szófogadó ebbé váljanak.

Nemcsak a kutyákat lehet ám tanítani, hanem a macskákat is. Tőlük ugyan kevésbé várjuk el, hogy hozzák vissza az eldobott botot, játékot, ám erre a cicák is képesek, ha megtanítják rá.

Sok idős, egyedülálló személy osztja meg otthonát és életét is kutyával vagy macskával. Az amerikai idős nő sem volt másmilyen. Cicáival élt, és imádta kedvenceit.

A 83 éves nő azonban az ékszerekért is odáig lehetett. Nyugdíjas éveiben megtanította néhány trükkre bársonytalpúit. Fő attrakciójuk az volt, hogy felismerték az ékszereket, és azokat odavitték gazdijuknak.

Olyannyira, hogy a környékbeli idegen házakhoz is bejártak a macskák és sorra lopták el gazdijuknak a szebbnél szebb ékszereket.

Az idős nő igazi macskás volt, mert nemcsak néhány állattal osztotta meg otthonát, hanem ötvennél is többel, így elég nagy volt a lopott ékszerek érkezési esélye.

Az ékszerek eltűnését többen jelentették, a lopásokra fény derült. Természetesen csak idő kellett ahhoz, hogy a tettesek is meglegyenek.

Még, ha az idős asszony korára tekintettel is lesznek, mégiscsak lopást hajtott végre, így büntetésre is számíthat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)