Jump to content

Megmondta mit tervez, majd mindent tagadott

2019. 09. 05. 19:00

A vidéken élő macska és kutyatulajdonosok sajnos megtapasztalhatják, hogy nem minden környéken élő ember állatbarát és a szomszédok cicáit, kutyáit fagyállóval kívánják távol tartani, örökre.

Szörnyű halál vár arra az állatra, amelyik fagyállóval töltött „finomságot” kóstol meg. A gazdik elítélik azt, aki ilyenre képes. A fagyállós megoldás egy névtelen, arctalan verzió azzal szemben, amelyet egy fővárosi benzinkút dolgozói tapasztaltak munkavégzés közben.

Egy férfi azzal a kéréssel fordult a benzinkúton dolgozókhoz, hogy a lehető legolcsóbb fagyállót keresi. Szeretne abból vásárolni, méghozzá abból a célból, hogy szomszédja cicáit megölhesse, mert már nagyon unja, hogy az ő kertjébe is bejárkálnak az állatok.

Ennek az információnak az ismeretében természetesen nem szolgálták ki a férfit. Mivel nem jutott fagyállóhoz a férfi, vagyis tervét nem tudta megvalósítani, ezért mérgesen távozott.

A kút dolgozói feljelentést tettek az ügyben, a férfit meg is találták, mert róla és autójáról fotó is készült. Habár a férfi kilétére fény derült, mégsem indítottak ellene eljárást, mert az állatölés nem valósult meg.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)