Jump to content

Grumpy Cat-tel már odafent cimborálnak

2019. 12. 03. 19:00

Grumpy Cat mellett más cicák is büszkélkedhetnek hírnévvel. Különleges külsejük, tulajdonságuk vagy sorsuk teszi őket híressé.

Lil Bub több szempontból is különleges volt. Kinézetét egy öröklött, születési rendellenességnek köszönhette. Nagyra nyílt szemei mindig mókássá tette az arcát, de egyben ez volt az is, amiért menhelyre került.

Ami a hátrányának tűnt, az lett az előnye is, mert így talált rá gazdája, a zenész Mike Bridavsky. A gazdi meglátta a cicában a szépséget, a kedvességet és a lehetőséget is, ezért közösségi oldalt is készített cicájának.

A cica olyan sikeres lett, hogy könyv jelent meg róla, websorozata indult, sőt zenei albuma is született Lil Bub cicának. Nemcsak a macska, de gazdája is híressé vált, méghozzá igen rövid idő alatt.

A gazdi imádta cicáját, és amióta magához vette elkötelezett híve lett annak, hogy a menhelyen élő macskák örökbe fogadását támogassa. Gazdi és cicája rajongott egymásért. A veleszületett rendellenesség mellé gyulladásos betegség jelentkezett Lil Bubnál, és a kezelések ellenére is elpusztult. Nyolc évet élt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)