Jump to content

Régen eltűnt, de kiderült, hogy a szomszédban volt

2020. 01. 08. 13:00

A cicák igazán nagy túlélők, és ahogy mondani szokták, kilenc élettel rendelkeznek.

Tény, hogy mi is számos olyan történetet osztottunk már meg veletek, amelyekben csodás egymásra találásról szóltak. Ebben az esetben sem lesz máshogy.

Történt ugyanis, hogy egy angol család cicája eltűnt. Nagyon hiányzott mindenkinek, hiszen sok dolgot éltek meg együtt, köztük egy költözést is. Amikor a család vidékre költözött, a cica élete új irányt vett. Egyre szabadabbá vált. Élvezte a természetet, a szabadságot, amely a városi életforma után új volt és nagyon élvezetes.

Olyan jól sikerült a csavargás, hogy egy nap haza sem ért. A gazdik keresték mindenhol, plakátokat ragasztottak ki. Hónapok múlva azonban mégiscsak hazaért a nagy vándor. Ez a kaland sem tántorította vissza a cicát attól, hogy újból el ne csavarogjon. Ezúttal azonban jobban sikerült a csavargás és több, mint két év után tért haza a cica úgy, hogy a család már fel is adta, hogy viszont láthatják cicájukat. Sőt, már arra gondoltak, hogy az állat nem is él.

Ezúttal azonban nem magától jelent meg régi otthonában, hanem a chip alapján egy állatorvos kereste fel a gazdikat. Kiderült, hogy az eltűnt cica nem messze élt egy másik családnál, akik befogadták.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)