Jump to content

Elképesztő mentés, de vajon ésszerű is?

2020. 01. 12. 08:00

Az csak természetes, hogy a házi kedvencünket igényeinek megfelelően tartjuk otthonunkban, hiszen annak ismeretében vettük magunkhoz, hogy tudjuk, mire van szüksége.

Csakhogy ezen túl is kell tekinteni, hiszen a háziállataink önálló lények, és bár függnek tőlünk, de azért a környezetüket szeretik felfedezni. A macskák és a kutyák is keresik az új élményeket. A cicák pedig hihetetlen akrobatikus és hajlékony lények, akiket a magasság sem riaszt vissza.

Egy kínai család egy lakóépület ötödik emeletén élt. Hozzájuk tartozott egy macska, aki akrobata mutatványait addig űzte, amíg az emeletről le nem esett.

A macskák jó eséllyel megússzák a zuhanást ennél magasabbról is, mert addig forognak esés közben, amíg talpukra nem éreznek. A kínai cica ennél jóval kisebbet esett, mert az eggyel alattuk lévő erkély fogta meg az állatot. De onnan hogyan fog visszajutni?

A nagymama gondolt egyet, és unokája derekára kötött egy kötelet és hétéves gyerkőcöt engedte le a negyedik szinte úgy, hogy a nagymama tartotta a gyermeket a kötélen fogva.

A gyerek és a cica is megmenekült, de fulladhatott volna tragédiába is. Lehet, nem fogják többet a nagyira bízni az unokát, de a macskát sem?

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)