Jump to content

Végleges tévedés

2020. 01. 20. 08:00

Amelyik ember dolgozik, az véthet hibát is. Csakhogy némelyik tévedés akár végzetes is lehet.

Az állatorvosok arra teszik fel az életüket, hogy az állatok fájdalmait enyhítsék, betegségeiket gyógyítsák, életüket megmentsék.

A felelős gazdik pedig akkor is elviszik kedvenceiket állatorvoshoz, ha semmilyen probléma sincs az állattal. Az amerikai nő is pontosan így tett cicájával. A macskát megvizsgálták és a veszettség elleni védőoltást is megkapta, akár csak más társai. Már hazafelé tartott a gazdi a cicával, aki a hordozójában pihent, amikor megcsörrent a telefon. Az állatkórházból értesítették a gazdit a szomorú észrevételről. Az egyik munkatárs ugyanis hibázott, és a veszettség elleni oltás helyett altatót adtak be a cicának. Olyan dózist, amelyet a végleges elaltatáshoz szoktak használni.

Amikor a gazdi ezt megtudta, és ránézett cicájára, az még éppen élt, de már nem is volt magánál. Annyi ideje volt még a nőnek, hogy karjaiba tudta venni kedvencét és elbúcsúzhatott tőle. Távozása értelmetlen volt. Már visszahozni nem lehetett a kedves cicát, de a kórház munkatársainak őszinteségét és bocsánatkérést elfogadta a gazdi.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)