Jump to content

Nagy utazóvá lett bársonytalpú

2020. 01. 23. 19:00

Sokak leghűségesebb állati társa a kutya, míg nagyon sokan vannak, akik a macskákra esküsznek.

Az egy dolog, hogy házi kedvencként macskát vagy kutyát tartunk, és egyre inkább elfogadott, hogy kedvenceinket is magunkkal visszük nyaralni. Egy világjáró túra azért mégiscsak más. El sem tudjuk képzelni, hogyan lehet egy ilyet kivitelezni, de ha már a világ felfedezését egy állat társaságában tennénk meg, akkor inkább a kutyára gondolnánk.

Nem úgy a skót férfi, aki biciklivel indult felfedezni a világ csodáit. Bringázása során már sok kilométert maga mögött tudott, amikor arra lett figyelmes, hogy egy macska nyávog a közelében. Mintha csak megérezte volna a macska, hogy ezért a férfiért érdemes loholni, a világjáró megsajnálta a cicát, és magához vette. Ettől kezdve együtt rótták az utakat.

No, nem úgy, hogy a macska futott a bringa mellett, hanem kényelmes utazóhelyet kapott a kerékpár elülső részében. Onnan figyelhette az utat, és együtt utazhatott kényelemben új gazdijával.

Azóta már chipet és oltásokat is kapott a cica, valamint a Nala névvel látta el gazdája. Általában szabadon van a férfi mellett, de olykor nem árt az elővigyázatosság, ekkor pedig jól jön a hám és a póráz, amelyet egyáltalán nem ellenez a cirmos.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)