Jump to content

Egymást segítették, erősítették. Most elment

2020. 06. 21. 08:00

Sok macska él gazdi és fedél nélkül, de ezek az állatok nemcsak igazi túlélők, hanem nagy vadászok is. Mégsem készül életükből film és könyvet sem írnak róluk.

Bob márpedig az a macska volt, aki az utcát járta, onnan szerzett élelmet is. Ez azonban veszéllyel jár, és egy nap Bob megsérült. Ekkor találkozott össze az utcán a komoly drogfüggőséggel küzdő férfival, aki mégsem ment el a macska mellett, hanem segítséget nyújtott neki. Valójában a macska legalább akkora segítségére volt a szenvedélybeteg férfi számára, hiszen mint egy terápiás állat, annyit jelentett James Bowen számára a vörös cica.

Bob, a vörös macska kalandjai még könyv formájában is eljutott az olvasókhoz – összesen hat kötet -, majd 2016-ban film is készült Bobról. Az idén pedig talán a második filmet is látni lehet a vörösről.

A drogfüggőségéből kilábalt férfi elmondta, hogy szenvedélybetegségéből a macskája segítette ki. Ugyanez a cica a napokban elpusztult. 14 éves volt már, gazdája közösségi oldalain írta ki magából, hogy mennyi mindent kapott a macskájától.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)