Jump to content

A macskás férfiak nem vonzók

2020. 07. 06. 19:00

Az emberek állattartás terén általában vagy macskások, vagy kutyások. Az egy vagy több macskát tartó egyedülálló nők külön kategóriát képeznek.

A macskás nők megítélése nem a legjobb. Még a filmekben is mogorva, magának való, az életüket csakis macskákkal megosztó hölgyek egyben bogarasak, sajátságosan élik amúgy magányos életüket. Mi van azokkal a férfiakkal, akik egyedül élnek, életüket egy vagy több macskájuk társaságában töltik?

Amerikai kísérlet szerint az ilyen férfiakat nem kedvelik a nők. Azok a férfiak, akik az online társkeresésben is megpróbálják megtalálni párjukat és a profiljukban macskájukkal is szerepelnek, állítólag nem olyan vonzók a nők számára. Nemcsak nem találják vonzónak azt, ha a férfi macskájával pózol, de még csak férfiasnak sem. Azonban más a társkereső férfiak megítélése, ha kutyájukkal pózolnak. Főleg, ha nagyobb testű ebbel mutatkoznak a fotón. Na, az már férfias és vonzó, így nagyobb esély lehet arra, hogy elkezdődjön a kommunikáció és randira kerüljön sor.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)