Jump to content

Hoztam ajándékot

2020. 07. 21. 08:00

Macskatulajdonosként megismerjük kedvencünk szokásait, viselkedését, ahogyan a cicák is megszokják gazdáik személyiségét.

Kedveskedni akarunk cicáinknak, ezért finom ételt rakunk eléjük, simogatjuk, játszunk velük. Sok macska úgy igyekszik viszonozni gazdái törődését, hogy ajándékokat visznek haza. Ez az ajándék nem feltétlenül mindig a gazdi igényeinek megfelelő, ugyanis sok esetben ez béka, gyík, egér, madár. Mégis érezni kell a törődést.

A brit nő is szembesült cicája tárgyiasított szeretetével, így hozott már neki saját kedvence egeret, madarat és az utóbbi időkben színesítette az ajándékállományt úszószemüvegekkel. Rendre gyerekeknek való úszószemüvegekkel tűnik fel a cica. Érthető lenne akkor, ha a szomszédoknál kerti medencék lennének, vagy uszoda a közelben, ám ez így egyáltalán nem igaz. A gazdi már körbekérdezte a közeli és távolabbi szomszédokat is, hogy nem hiányoznak-e úszószemüvegek, de senki nem tapasztalt hiányt, így rejtély honnan hozza a macska a különleges ajándékokat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)