Jump to content

Családgyarapítás macska rásegítéssel

2020. 07. 27. 19:00

A fiatal, még nagyon virgonc és nagyon unatkozó cicák kárt tudnak tenni az otthoni berendezésben, ha nem biztosítunk számukra megfelelő szórakozási lehetőséget.

A játékok, amelyeket a gazdi mozgat, kiváló közös időtöltés, de nem lehet az ember mindig kedvence mellett, arról nem beszélve, hogy sok esetben hosszú órákat kell a cicáknak otthon egyedül tölteniük, amíg a gazdi munkahelyén dolgozik. Ezért számos önműködős vagy a cica által mozgásba hozható játékkal látjuk el macskáinkat.

A már egy gyermekét nevelő család hagyta, hogy cicájuk unatkozzon, így keresett magának már elfoglaltságot és játékot. Egy zug sem maradt felfedezetlenül a cica számára, így rátalált az óvszerre is, amiket megrágcsált. Hiába nem terveztek kistestvért, a macskájuk segítségével mégis megérkezett a kicsi. Macska tervez, Isten végez.

Mivel az óvszer védelmében bíztak, nem tudták mire vélni a feleség rosszulléteit, de hamar kiderült, hogy útban van az újabb családtag. Az óvszerkészlet átvizsgálásakor jöttek rá, hogy némelyik darabot szemmel láthatóan a macska megtalálta, rágcsálta. Azt a darabot is megrágta, kikarmolta, amelyiknek köszönhetően gyarapodott a család létszáma.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com)