Jump to content

Tula, a kuncsorgó

2020. 09. 01. 08:00

Ha kutyával, macskával, netán mindkettővel megosztod az életed, akkor bizonyára ismerős lehet az, hogy a szádból is kinézik kedvenceik a falatot.

Egy brit cica ugyanezt teszi, csak kicsit nagyobban gondolkodik. Azért is teheti, mert nem csak a lakásban él Tula, a szép macska, hanem szabadon bejárhatja a környéket. Így került útjába a közeli étterem is, ahová naponta eljár. A fő cél természetesen az élelemszerzés.

Tula egy jól tartott, ápolt macska és erről gyönyörű, egészséges bundája is árulkodik. Ám mivel gazdája nem zárja a négy fal közé, így az illatok vonzzák. Az étterem környékén kuncsorgó cica rendszeresen feltűnik. Erről a gazdinak egészen addig fogalma sem volt, amíg a macska haza nem tért a nyakörvébe dugott cetlivel. Valaki azt kérdezte a papírra vetve, hogy van-e ennek a cicának gazdája, mert mindig az étterem környékén van. Ez a rövidke üzenet vezérelte arra a gazdit, hogy felkeresse a vendéglátóhelyet és bemutatkozzon. Az étterem dolgozói mind kedvelik a macskát, úgyhogy továbbra is helye van a környéken.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)