Jump to content

4 év után találkoztak újra

2021. 02. 17. 19:00

A macskák önálló és makacs személyiségek. A lakásban tartott cicák azonban legalább kisebb eséllyel szöknek meg otthonról.

Valószínűleg a skót cica sem szándékozott ilyen hosszú időre elhagyni otthonát, de valami miatt így alakult. Azt nem tudni, hogy hol tartózkodott az utóbbi négy évben, de valószínűleg kb. 24 km-rel távolabb. Amikor a család cicája egyik nap nem jött haza, még nem aggódtak. Ám amikor már jónéhány nap is eltelt és a macsek még mindig nem tért haza, így a szülők felkészítették a gyerkőcöt arra, hogy talán már sosem látják viszont kedvencüket. El kellett fogadni ezt a tényt, mert bizony hónapok múltával sem került elő a csavargó.

Eközben kilométerekkel és 4 évvel később egy járókelő talált egy autó alatt kuporgó, rossz bőrben lévő macskát, akit nem hagyott magára. Állatvédők kezébe került a cica és a vizsgálatok során az is kiderült, hogy chipelt állatról van szó. A gazdi neve és telefonszáma is előkerült az adatok közül, így értesítették. A család alig hitt a fülének, hiszen a macska eltűnése óta már 4 év eltelt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)