Jump to content

Marad a cica!

2022. 09. 22. 19:00

A kertbe is kijáró cicás gazdik mindegyike aggódik kedvencéért akkor, ha nem ér haza az állat a szokott időben. Ha a hangos „cicc-cicc” hívás már nem elég, akkor azért kell tenni, hogy a kerten belül maradjon a macska.

Egy Ausztriában élő magyar hölgy robbantotta fel az internetet azzal a megoldással, amelyet az udvarában valósított meg.

Azt tudjuk, hogy a macskák számára alig van megmászhatatlan létesítmény. A kerítések sem jelentenek számukra gondot. A magyar hölgy azonban azt tapasztalta, hogy egykori kedvencét éppen egy kerítés miatt veszítette el. Beszorult és kínok között pusztult el.

Annak érdekében, hogy biztonságban tudhassa saját kedvenceit, de mégis élvezhessék a kert szabadságát és frissességét, a sűrűbb rácsozatú fém kerítés felső részére áthatolhatatlan plexit raktak fel végig a kerítés mentén. Ha addig fel is kapaszkodhat egy macska, a plexi már biztosan megfogja és onnan már biztosan nem tud kijutni.

Ez a megoldás a kedvencükért aggódó gazdik számára legalább olyan jó megoldás, mint azoknak, akik nem szeretnék, hogy a szomszédból érkező állatok a kertjébe bejussanak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay)