Jump to content

Papagáj bűvölte el a zsűrit és a közönséget

2018. 09. 25. 19:00

A tehetségeket nehéz volt felkutatni addig, amíg nem voltak erre alkalmas műsorok. A tehetség ugyanis nem mindig jár párban a rivaldafény szeretetével.

A tehetségkutató műsorokban való megmutatkozáshoz pedig nem mindig társul tehetség is. Természetesen, akik megmutatják magukat és tudásukat, hisznek önmagukban. Legalábbis így gondoljuk. Aztán a sok önjelölt sztár akár nevetségessé is teheti magukat a színpadon állva a közönség és a zsűri előtt. Mások inkább az önbizalmukat szeretnék visszanyerni azzal a megmérettetéssel, hogy a tömeg elé állva bemutatják saját produkciójukat.

A közönség és a zsűri dönti el, hogy melyik műsor tetszett igazán. Egy papagájjal megjelenni a közönség előtt már fél siker, hiszen üde színfoltja lehet a mutatványoknak. Amikor azonban azt is meghallják, hogy ez a papagáj mit tud, szívek olvadnak meg.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: https://flic.kr/p/aYmJ5n, https://flic.kr/p/donzYa (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=ySDIXbCRhV4)