Jump to content

Jött, látott, lecsapott

2019. 07. 25. 08:00

A gazdi rémálma válik valóra, ha kedvence eltűnik, elszökik. Megindul a keresés, plakátolás, telefonálás menhelyre, állatorvoshoz és kórházakba is.

Egy brit nő a saját szemével látta a történteket. Kis csivavája a kertben volt, amikor váratlanul, a levegőből csapott le rá egy sirály. Erre aztán igazán nem számít az ember. A sirály azonban olyan jól alkalmazkodik a körülményekhez, hogy az élelemért bármire képes. Mivel szinte bármit elfogyaszt, így egy kisebb emlőssel is elbánhat. A csivavák márpedig nem a nagyságukról híresek, így nézhette prédának a madár.

A gazdi végignézte a történteket, de semmit nem tudott kis kedvence érdekében tenni. Annyit látott, hogy a madár felkapta a kutyáját, de mire kiért a házból, a sirály eltűnt kiskutyájával együtt.

Természetesen bízik abban, hogy mégiscsak túl nagy falatnak bizonyult kutyája a madárnak, ezért a madár a közelben elengedte a kutyust, aki azonban ijedtében elmenekült amerre csak tudott, és ezért nem jutott még haza.

A gazdi most a közösségi média erejét is igénybe veszi, hátha valaki talál egy idegen csivavát, mert akkor esély van arra, hogy újra együtt legyenek. Ha egyáltalán él még az eb.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)