Jump to content

The end

2020. 08. 05. 08:00

Igazi tragikus szerelmi történet is lehetne. Lényegében az is, csak az eset nem emberekkel, hanem állatokkal történt meg.

Nevezetesesen a Los Angeles-i állatkert oroszlánpárjának szerelmi története ért véget. Az 1998-ban és az 1999-ben született Kelisa és Hubert nevű oroszlánok 2014-től éltek együtt a Los Angeles-i állatkertben. Habár szerelmükből közös utód nem született, a nőstény Kalisa 10 utódot nevelt fel.

Az amerikai állatkertben 6 éve töltötte minden percét együtt a nőstény és a hím oroszlán. Nagy volt kettejük között a kötődés. Az utóbbi időben koruknál fogva is egyre nehezebbé vált az életük, és ugyan nagyon nehéz döntést hoztak az állatkert vezetői, de egyszerre altatták el örökre a két oroszlánt. Ha nem a végelgyengülés, betegség végzett volna velük, akkor a magány is kiválthatta volna. A gondozók jól ismerték a két állatot, és jól tudták, hogy nem éltek volna egymás nélkül hosszú ideig. A fájdalom pedig már annyira befolyásolta életminőségüket, hogy nem hagyták őket tovább szenvedni. Egyszerre jutatták át őket a túlvilágra.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)