Jump to content

Pórul jártak, de megérdemelték

2015. 08. 24. 09:00

A józan ésszel élő ember, aki ráadásul még állatbarát is, el nem tudja képzelni, hogy valaki túlságosan fiatal kutyusokat próbáljon eladni. Mégis vannak ilyen felelőtlen, pénzhajhász emberek.

 

 

A túlságosan fiatal kutyusok ráadásul nem voltak oltva. Sokuk beteg is volt és el is pusztultak, amikor Németországba szállították őket.

A német hatóságok már jó ideje figyelték a tenyésztőket. Még azt a cselt is bevetették, hogy magukat kutyust vásárlónak adták ki magukat, így tudtak kellő bizonyítékot begyűjteni a magyar tenyésztők ellen. És mindezt csakis a pénz motivált, nem baj, hogy nagyon sok tehetetlen kölyökkutya esett áldozatul az emberi kapzsiságnak.

Ahogy az új gazdihoz kerülte egy-egy kölyök kutyus, napokon belül megbetegedett. Kiderült, hogy a kölyköket mindig jóval idő előtt választottál el az anyjától és ezt még megfejelve, egyetlen védőoltást sem kaptam meg a kutyusok. Az új gazdinál viszont minden baj a felszínre tört és sokat szenvedve pusztultak sorra a magyar tenyésztőktől származó kölykök.

Ennek most már vége szerencsére.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)