Jump to content

A köztünk élő jók

2019. 09. 04. 19:00

Rémisztő dolgokra képes az ember az állatokkal. Azaz csak néhányan, de mindig számolni kell a másik oldallal is, ahol bizony a jó szándékú, segítőkész állatbarátok állnak.

Egy hurrikán hatalmas pusztításokra képes. Hiába a modern technika, és lehet látni, tudni, hogy mi készülődik, még így is követelhet áldozatokat.

A Bahamákra is lecsapott egy hatalmas vihar. Aki csak teheti és tud, menekül a vihar útjából. Van, hogy nincs idő semmilyen érték mentésére, csupán az életmentés a cél. Az ijedt állatok vagy elmenekülnek otthonról, vagy a gazdák nem tudták magukkal vinni. Szerencsére volt egy nagy segítség. Egy fiatal nő, aki alapjában véve is állatmentéssel foglalkozik, mert egy helyi állatmenhely vezetője.

Biztos volt abban, hogy sok magára maradt állatot fog találni, és igaza lett. Közel száz kutyát fogott be, mentett meg, és közülük is a legtöbbet saját otthonában látta vendégül.

Az átmeneti szállás valóban csak ideiglenes megoldás lehet, úgyhogy most az állatvédő azon fáradozik, hogy a kutyusokat visszajuttassa gazdijaihoz, vagy új helyet találjon számukra.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)