Jump to content

Leöntötte sósavval

2020. 06. 21. 19:00

Nem mindenki kutyabarát, és vannak, akik mások kutyáit nem bírják elviselni. Ugyancsak vannak, akik pedig igyekeznek meg is szabadulni a kutyáktól.

Vélt vagy valós ok, de olykor különösebb indok sem kell ahhoz, hogy szöggel „ízesített” húsdarabokkal, fagyállóval gyilkoljanak ártatlan állatokat.

A Kisszálláson kóborló állatnak annyi volt a bűne, hogy nem jó gazdája volt és az utcán kóborolt. Amikor az állatmentők befogták, akkor már csúnya sérülések voltak rajta, amelyet a gazda fia okozta. Leöntötte sósavval, amely bár nem ölte meg, de csúnya és maradandó sérüléseket hagyott az eben.

Mire az állatvédők értesültek a kutya állapotáról és elhozták onnan, akkor már túl volt az életveszélyen. Habár rossz bőrben volt, a testén nyomot hagyott a sósav, azonban már értelmetlennek látták a feljelentést.

Az is kiderült, hogy nem egyszer figyelmeztették a gazdát az állattartás felelősségéről, a kutya ugyanis alultáplált volt, és folyton megszökött. Sérült állapotában is ez volt a szerencse, hiszen így volt esély a menekülésre. Most biztonságban van az állat, egyik szemére alig lát a sérülése miatt, de nemsoká új gazdit keresnek neki, mert egy igazán kedves, barátságos eb, aki jó gazdit érdemel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)