Jump to content

Rég volt, hogy újra találkoztak

2020. 11. 11. 08:00

Az állattartás felelős vállalás, tudatosságot kíván minden gazditól. Úgy tűnt, hogy a kutya jó helyre került.

Még kislány volt az a fiatal nő, aki gyerekként vágyott egy kutyára és a nagyszülei teljesítették is kívánságát. Négy évet tölthettek együtt. Ekkor ugyanis a lány édesapja olyan állásajnálatot kapott, amelyet nem utasított vissza és ez a költözést vonta maga után. A kutyát azonban nem vihették magukkal. A kislány nagy sírások közepette vette tudomásul a család döntését.

Eltelt tíz év, a kislányból felnőtt lett és saját családot alapított. Az internet lehetőséget ad arra is, hogy családtagok a nagy távolság ellenére is egymásra találhassanak. Amikor a fiatal nő meglátott egy menhelyi, idős kutyusról egy képet, azonnal arra gondolt, hogy a kinézet alapján akár az ő egykori kutyusa is lehet. Utána is járt, elment a menhelyre. Nem tévedett, Chloe volt az, 10 éve nem látott kiskutyája.

Az is kiderült a régi/új kutyájáról, hogy miután a költözés miatt a menhelyen hagyták a kiskutyát egy nő fogadta magához a kutyust. Az idős gazdi nemrég elhunyt, amelynek következtében a kutyus ismét menhelyre került. Ekkor talált rá régi/új gazdája.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)