Jump to content

Régi lakó és még félénk is

2021. 10. 10. 19:00

A címben szereplő jellemzők nem épp megkapók egy menhelyen.

Egy menhelyen többféle személyiségű kutyusok laknak. A fő cél természetesen az, hogy gazdit találjanak minden védencnek. Valljuk be őszintén, hogy minden gazdi olyan kutyust szeretne örökbe fogadni, amelyik kedves, játékos, barátságos. A visszahúzódó, félénk állatok így nem is biztos, hogy a leendő gazdik látókörébe kerül.

Így járt Amerikában az a kutyus, aki a menhely legrégebbi lakójaként is nehezen tudta megszokni a menhelyi létet. félénk és visszahúzódó volt. Nemcsak az állandóan változó kutyatársaival szemben mutatott félénkséget, hanem így viszonyult a gondozókhoz, lényegében bárkihez.

Alapjában véve ez lehetne szimpatikus, de a gazdijelöltek figyelmét mégiscsak elkerülte. Mivel a kutyára rá sem nézett senki, de az egyik gondozóval az átlagosnál jobban kijött. Azért is döntött úgy ez a gondozó, hogy hazaviszi a kutyát, hogy megnézze, a saját állataival hogy jön ki. Meglepő módon egyáltalán nem úgy viselkedett, mint a menhelyen. Így lett a gondozó a menhely legrégebbi lakójának új gazdája.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay)