Jump to content

Lazarus, a különleges cica

2015. 03. 29. 09:05

Habár némelyek kimondottan imádják a valamiben különlegességet mutató állatokat, Lazarusra mégsem tartott igényt első gazdája. Miért?

Az embereknél előforduló rendellenességgel született a cica, az úgynevezett szájpadhasadékkal. Ennek köszönhetően felső ajkai nincsenek és az alsó fogsora kilátszik. Ez igen furcsa külsőt kölcsönöz a macskának. Valószínűleg előző gazdája ijesztőnek, akár csúnyának is találhatta a kiscicát, akitől úgy szabadult meg, hogy utcára rakta szerencsétlen állatot.

Minden rosszban van valami jó. Az arra járó Cindy nem tudott elmenni a furcsa kinézetű cica mellett, azonnal magához vette. Azóta együtt élnek az amerikai Johnson City-ben.Cindy állatterapeuta, úgyhogy nem is sokat teketóriázott azon, hogy magához vegye-e a cicát vagy sem. Egyértelmű volt döntése. Elvitte orvoshoz is, aki megállapította, hogy születési rendellenessége ellenére a cica teljesen egészséges. Bár átesett egy kisebb műtéten, amelynek során egy tályogot kellett eltávolítani, azóta már abból is felépült.

Új gazdája szerint életrevaló, játékos macska Lazarus. Sorsa a kilátástalanságból a boldogságba vezetett.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: jezebel.com)