Jump to content

Plasztika kellett, mert nem volt jó a vágás

2019. 03. 03. 19:00

A genetika és a jód adottságok mellett a szépségipari termékek azok, amelyek szerepet kapnak, hogy magunkat szebbé, fiatalabbá varázsoljuk.

Sokat költünk azért, hogy szépségünket és fiatalságunkat fenntartsuk. Sokan nem kívánnak bevetni semmilyen drasztikus beavatkozást, de akik nem fogadják el önmagukat úgy, ahogy vannak, a plasztikai sebészek sokat tudnak segíteni. Ez az ember sajátja, az állatoknak se szüksége nincs erre, se lehetőségük, hogy plasztikai sebész kése alá kerüljenek.

Azaz csak ezt gondoljuk. Valójában egy macska mégis kés alá került, habár nem önszántából. Nem azért mert nem volt megelégedve kinézetével. A gazdija volt elégedetlen. A nő úgy találta, hogy kedvence szeme nem az a vágású, ami neki tetszene, ezért elvitte plasztikai sebészhez, és megműttette az állatot.

Az is felháborító, hogy az ember így gondolkodik, de a másik oldala, hogy van orvos, aki egy hibbant gazdi vágyát véghez is vigye, nos, az a durva. Ha pedig már itt tartunk, sajnos ez nem az első és nem is az utolsó eset, hogy a gazdák saját kényükre és kedvükre akarják „faragtatni” kedvenceiket.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)