Jump to content

Egy kis plusz

2019. 03. 08. 13:00

A macskák sok örömöt adnak gazdáiknak. Kedves az ábrázatuk, puha a szőrük, megnyerő a személyiségük. Theo egy még egy plusszal szolgál.

Theo kinézetre ugyanolyan macska, mint bármelyik másik, ám a szokásai között van egy már inkább emberi. Nos, nem mindenkire jellemző a lopás, de vannak emberek, akik mások javának megrövidítéséből élnek. Ebben a vonásban Theo cica is emberi, ugyanis gazdijait rendre meglepi.

Nem úgy, mint más macskák, hogy a gazdi lába elé egeret fektetnek le, hanem bizony emberek által használt tárgyakat visz haza. Nem mindig egyértelmű, hogy kinek a tulajdonát rövidíti meg, de eddig a hozott szerzemények nem bírtak nagy értékkel.

Egy nap azonban egy kis zacskó lógott a szájából, és annak tartalmát 25 font jelentette. Ha nem lett volna név, cím a zacskón, nem lehetett volna tudni kié is. Szerencsére így azonban könnyen kideríthető volt, hogy a pénz a tejesember számára volt kikészítve. A pénzt természetesen visszajuttatták a tulajdonosának, de a gazdik valószínűleg ezek után is számíthatnak a furcsa ajándékokra.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)