Jump to content

Véget ért a kövér cica mizériája?

2019. 04. 13. 08:00

Mitzi, a nagy súlyfelesleggel küzdő cica még 2017-ben került be az egyik brit menhelyre. Volt rá érdeklődő, de valahogy sosem kedvezett neki a szerencse.

Hivatalosan ugyan nem, de Mitzit kinevezték a legkövérebb brit cicának. Nem a kövérsége okozta ám a kövér macska sanyarú sorsát, hanem az élet szólt közbe... többször is.

A nagydarab, de kedves cicát örökbe fogadta gazdája, de sajnos nem sokáig élvezhették egymás társaságát, mert az új gazdi elhunyt. Az elhunyt gazdi családtagjai ugyan szerették volna a cicát maguknál tartani, de bérházban laktak, így le kellett mondani róla.

Mitzi újból menhelyre került, de ismét lett egy gazdi, aki magához is vette. Csakhogy a közben kialakult súlyos betegség miatt ugyancsak visszakerült oda a hízott cica, ahonnan indult: a menhelyre. A következő gazdi csak egy ideig tudta felelősen gondozni a kövér cicát, ugyanis életfeltételei annyira megváltoztak, hogy le kellett mondani róla. Nem fogjátok elhinni, hogy hol kötött ki megint! Vagy mégis?

Most azonban úgy tűnik, hogy végre nyugodt életre rendezkedhet be Mitzi, mert akadt rá jelentkező. Talán az egészséges étrend és a stressz miatt jelentős súlycsökkenést produkáló Mitzi megállapodhat új gazdijai mellett. Ők azok, akik már korábban szerették volna a hányatott sorsú macskát maguknak tudni, de akkor még nem volt rá lehetőségük. Most már a gazdik és a cica élete is rendeződött. Reméljük!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)