Jump to content

A macskás nő

2019. 06. 10. 08:00

Él egy kép az emberek fejében az egyedülálló, más emberektől elvonultan élő idős, vagy idősödő hölgyekről. Neked is megvan ez a kép?

Bujkálás embertársaik elől. Ha mégis köztük vannak, akkor alig várják, hogy ismét saját közegükben, otthon, cicáik közelében lehessenek. Tipikus vénkisasszony megnyilvánulás ez, akik már nem bíznak másokban, csak a macskákban. Cicáik között érzik jól magukat, beszélnek hozzájuk, mintha csak emberek lennének.

A végletesen macskás hölgyek tényleg lehetnek különcök, viselkedhetnek az átlagostól eltérő módon, de aki a macskákat szereti, nem rossz ember. Ha pedig, aki a macskát szereti és a gyengébb nemet képviseli, akkor még az egészségét is támogathatja. Hogyan?

Csupán azzal, hogy megosztja az életét egy cicával egy nő, annál egészségesebb maradhat mentálisan.

Az a nő, aki életében már sokat szenvedett a kapcsolatai miatt, lehet, hogy viccelődött már azzal, hogy inkább macskát vesz magához. Nos, nem is jár messze az igazságtól, hiszen a macskákkal töltött idő elűzi a stresszt, a simogatásuk jó hatással van a lelkünkre, olyan hormonok termelődnek a szervezetünkben, hogy az jó hatással van az emberre.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com)