Jump to content

Csak süttette a hasát a napon, de már ez is baj

2019. 07. 01. 19:00

A macskák köztudottan kényelmes állatok, és napjuk nagy részében szívesen alszanak. Ez olyan igazán macskás tulajdonság.

Egy amerikai nő azonban nem gondolta, hogy ez az elfogadott tény bűn lenne. Csakhogy még jelenleg is érvényben van egy olyan rendelet, amely azt tiltja, hogy bármilyen házi kedvenc póráz és gazdi nélkül egymaga a szabadban tartózkodhasson.

Az amerikai nő macskája márpedig időközönként megteszi, mert megteheti. A bent tartott macskának ugyanis szabad kijárása van a kertbe is a macskaajtón keresztül. A gondozott, jól tartott cica chippel ellátott, minden oltással rendelkező állat, így senki sem gondolta, hogy ezzel bárkinek bármit is árthat.

Éppen ezért érte váratlanul az a felszólítás, hogy jelenjen meg a helyi bíróságon macskája ügyében. A törvény szerint ugyanis tilos szabadon kódorognia bármilyen állatnak gazdája nélkül.

Nemcsak a törvény határozza ezt meg, de még a szomszédok is helyeslik azt, hogy a nő macskája csakis a házban tartózkodhasson. A macska ugyan leginkább valóban a lakásban tartózkodik javarészt, de miért ne süttethetné a hasát olykor a napon? Hát azért, mert nem szabályos.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)