Jump to content

Csattanós bosszú

2019. 07. 06. 08:00

Az ember gyarló, és ha nem tud az indulatai felett uralkodni, akkor akár olyat is képes tenni, amellyel másnak is árthat.

A jó szomszédság kialakítása mindenki számára nagyon fontos lenne, de ez éppen olyan, mint egy kapcsolat. Ahhoz mindketten kellenek. A jó szomszédi kapcsolat kialakításában is mindkét fél akaratára szükség lenne.

Csakhogy a szomszédasszony türelme végéhez ért. A másik házban lévő család macskája ugyanis folyton átlátogatott az ő kertjébe. Ez nem egyedi eset azoknál, akik kertes házban élnek, ám a brit nő már nem bírta idegekkel.

Arról nincs információ, hogy tettét megelőzően tett-e jelzést a macska tulajdonosának. A cica ugyanis azzal, hogy átjárt a másik portára, nagyon felbőszítette a nőt. Annyira, hogy elkapta az éppen nála lévő cicát, átment a szomszédjába és a bejárati ajtóhoz vágta a macskát. Hogy még hatékonyabb legyen a jelzése, szerencsétlen cicát újból az ajtóhoz vágta, amelyet a biztonsági kamera rögzített is.

Ez volt a brit szomszéd veszte, mert a macska tulajdonosa feljelentette. A nőt közmunkára és rehabilitációs tevékenységre ítélték.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)