Jump to content

12 év után

2020. 08. 10. 19:00

Egyre több vendéglátóhelyre lehet kutyát és macskát is bevinni és a szálláshelyek között is sok az állatbarát. Egy kemping pedig az a hely, ahol egy kutya vagy macska senkit sem zavar.

Egy brit család 12 évvel ezelőtt kempingezni indult Skóciába. Minden jó is volt addig, amíg az utazás napján rá nem döbbentek, hogy szeretett cicájuk nincs meg. A készülődés mellett még nagy figyelmet szenteltek a cica keresésére, körbekérdeztek mindenkit, hogy nem látták-e trikolor, chipes cicát. Bármilyen nagy erőkkel keresték a cicát, nem találták, így szomorúan és macska nélkül indultak haza.

A cica azonban mindvégig a kemping területén maradt. Amolyan senki, mégis mindenki macskájává vált, mert a kemping dolgozói, valamint a kempingbe érkezők etették a cicát, aki egész jól elvolt addig, amíg a koronavírus meg nem szakította a jólétet. Akkor a tábor egyik alkalmazottjához került a cica, és kiderült, hogy a macskában van chip, gazdái pedig Nagy-Britanniában élnek. Felkeresték az igazi gazdikat, akik nem hitték el, hogy 12 év távlatából kerül elő macskájuk.

A nagy egymásra találás azonban mégis elmaradt, mert a családnak azóta másik cicája lett, aki nem biztos, hogy jól fogadná cicatársát, így sajnálják, de nem tudták magukhoz venni. Georgia így most menhelyre került és várja, hogy valaki befogadja.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)