Jump to content

Cicát akartak és kaptak is

2020. 10. 14. 19:00

A macskákért rajongók között vannak olyanok, akik nem elégszenek meg a szomszédból kapott szaporulat egyik tagjával. Különleges cicára vágynak.

A szavanna macska az, éppen ezért az ára egy egészen más kategóriát képvisel, mint egy átlagos házicica. Egy házaspár mert nagyot álmodni, és azt gondolták, hogy mindenképp hozzájutnak egy gyönyörű macskafajtához. Csakhogy a beszerzése is macerásabb. A házaspár azt sem bánta, ha nagyobb összeget kell kiadni a cicáért. Magyar forintban kétmilliót adtak ki a szavanna cicáért az interneten.

Annyi félresikerült vásárlásról hallottunk, ami az interneten zajlott le, ez a cicás vásár is ilyen. A cica helyett cicát kaptak, csak egy vadabb formában, amely ráadásul súlyosan veszélyeztetett faj. A szavanna macska helyett ugyanis egy szumátrai tigriskölyköt kaptak. Ez még 2018-ban történt. A házaspár hiába értesítették azonnal a hatóságokat, a nyomozás még most is tart. Állatok tiltott kereskedelmével vádolják a házaspárt is, de az ügyben több vádlott is van.

A tigriskölyök hollétéről nincs hír, csak annyit közölt a hatóság, hogy jó helyen van. Reméljük, hogy tényleg így van.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)